Viklight YMER

Suosituimmat YMER -paneelit ovat ns. suoria paneeleja, ja ne on varustettu ns. tuplaled -tekniikalla. YMER -Valojen sivuille suunnatut ledit valaisevat loistavasti pientareet, sekä eteenpäin suunnatut ledit tuovat pituutta valokuviolle. Ymer on saatavilla 10", 14", 20", 30" -koossa, sekä Ymer 20" Pro -versiona.

Viklight TELLUS

TELLUS ovat ns. kaarevia valopaneeleja, joissa ledit ovat kaikki suunnattu eteenpäin. Tellus sarjan paneelit tuottavat tasaisen valokuvion, ja ne sopivat mainiosti kaarevaan keulaan johon suoran paneelin asennus tuottaa hankaluuksia. Tellus on saatavilla 20", 30" & 40" -koossa.


Viklight NORD

Nord -lisävalot ovat perinteisiä pyöreitä lisävaloja. Pyöreiden lisävalojen suurin hyöty on niiden helppo suuntaus ja selkeä, laaja valokuvio. Kun keulalle asennetaan useampi Nord -lisävalo, saadaan säädettyä valokuvio helposti mieleiseksi. Nord on saatavilla kahdessa eri koossa, 60W & 120W.


Brigght.fi suosittelee että tuulilasin yläpuolelle asennetaan ainoastaan kaareva TELLUS -lisävalo tai Viklight NORD -tyyppinen pyöreä lisävalo.Viklight RAMER

Ramer -lisävalo on täsmävalinta silloin kun valokuviolta vaaditaan ennenkaikkea tarkkuutta ja pituutta. Ramer ei tuota niin laajaa valokuviota kuin Ymer tai Tellus, vaan valokeila on kohdistettu tarkasti suoraan eteenpäin, pidentämään auton omien kaukovalojen kantamaa. Ramer on saatavilla 22", 31" & 41".

Hankaluuksia sopivan tuotteen valinnassa? Alla näet kuvasarjan Viklight -tuotteiden valokuvioista.

Ensimmäisessä kuvasarjassa henkilöautoille suunnitellut lisävalot.

Jälkimmäisessä kuvasarjassa kuorma-autoille suunnatut lisävälot.

LISÄVALOT