BRIGGHT.FI

BRIGGHT.FI - NEXT LEVEL LIGHT INNOVATIONS

Lisävalomarkkinat ovat jo pidempään pyörineet paikoillaan.

Autojen ajovalot ovat ottaneet huikean harppauksen eteenpäin sitten halogen -valojen aikakauden. Nykypäivänä valtaosa autoista on varustettu turvallisuutta parantavilla LED -ajovaloilla, joista noin puolet on varustettu jonkinasteisella automatiikalla.

Vaikka autojen ajovalot päivittyvät huimaa vauhtia, on ongelmana ollut lisävalojen kehityksen junnaaminen paikoillaan jo pidemmän aikaa. Ei ole kovinkaan houkutteleva vaihtoehto "pilata" automaattisesti toimivaa LED -ajovalojärjestelmää jollain "valopaneeli -härpäkkeellä." Ajovaloautomatiikan idea kun häviää siinä kohtaa kun autoon kytketään manuaalisesti käytettävä lisävalo.

Valotehoa kuitenkin kaivataan myös LED -ajovaloilla varustettuihin autoihin, varsinkin syrjäisemmillä kylillä asuville.

Brigght.fi esittelee ainoan toimivan tavan kytkeä lisävalo moderneilla mukautuvilla LED ajovaloilla varustettuihin ajoneuvoihin.

Kyllä, luit aivan oikein.

Lisävalo voidaan kytkeä CAN-KEY -Johtosarjalla toimimaan saumattomasti yhteen auton oman ajovaloautomatiikan kanssa.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? 

Asenna lisävalo keulalle, kytke se CAN-KEY -Johtosarjalla ja nauti valotehosta kytkemällä ajoneuvon valot automaatti -asentoon.

Miten tämä voi toimia? Lue lisää CAN-KEY:stä ja tarkista sopivuus autoosi

Mikä on Viklight?

Viklight on Ruotsalainen lisävaloja valmistava brändi. Viklight on perustettu Pohjoismaiden aitoon tarpeeseen lisävaloille jotka aidosti kestävät rankkoja lämpötilavaihteluja sekä talvella sinkoilevia kiviä ja nastoja, puhumattakaan valotehosta.

Valmistajan sanoin: "Niinkuin hyvin yleistä on, mikäli tuote suunnitellaan esimerkiksi Yhdysvaltojen markkinoille, on selvää että Arizonassa pick up:in keulalle suunniteltu valopaneeli ei tule kestämään kovia pakkasia, tai talvella sinkoilevia kiviä ja nastoja."

 

Ketä ovat Viklightin asiakkaat?

Viklight -sarjasta löytyy tuotteet niin henkilöautoihin kuin raskaampaan kalustoon. Yksityisille ja yrityksille.

Tyypillinen Viklight henkilöasiakas arvostaa helppoa asennusta, mallikohtaista kiinnitystä, loistavaa hinta-laatusuhdetta, unohtamatta itse valotuotetta, jonka toimivuuteen voi luottaa rankimmissakin oloissa.

Viklightin yritysasiakkaita ovat mms.

-Volkswagen Sweden

-Volvo Sweden

-Volvo Trucks Sweden

-Mercedes Trucks Sweden

-Scania Sweden

-Isuzu Sweden

 

Viklightiin luottaa niin suuret autovalmistajat kuin kuluttaja-asiakkaat.